Velká listopadová JACKPOT MÁNIE je tady! | od 3.11.2023

Podzimní období pomalu, ale jistě přichází a my pro tebe máme žhavou listopadovou akci v našem online casinu. Pokud jsi milovníkem podzimního kouzla, pohody, teplého čaje v termosce a oslnivé záře zlatých listů, toto bude něco pro tebe. Tento měsíc totiž nepadají jen listy ze stromů, ale hlavně padají naše JACKPOTY, které budou v listopadu padat daleko více, než když dřív.

Ptáš se, jak to může fungovat? Jednoduše. Protože podzim milujeme i my, zajistili jsme pro vás, že v listopadu bude padat daleko více SYNOT PROGRESSIVE BONUSŮ na SYNOT hrách. Proto každý den budeš mít ještě větší šanci, že ti padne jeden ze čtyř SYNOT jackpotů: BRONZE, SILVER, GOLD nebo DIAMOND. Nezapomínej. Čím více hraješ, tím více se zvyšuje hodnota jackpotů, můžeš tak vyhrát opravdu velký balík peněz, a to i za minimální sázku! Takže se můžeš těšit na pěknou jackpotovou smršť!

Celá JACKPOT MÁNIE bude spojena s tradičním kalendářem, tentokrát plným zlatých trezorů, kde budou ukryty akce nejenom do online casina, ale také do kurzového sázení nebo online pokeru. SYNOT PROGRESSIVE BONUS bude tak možné ulovit třeba zrovna při plnění jedné z mnoha akcí v kalendáři.

Neváhej a přijď si zkusit své štěstí. Třeba právě ty budeš ten, kdo si odnese jeden z našich SYNOT PROGRESSIVE BONUSŮ!

Další soutěže a bonusy na vás budou čekat i na dalších místech jako jsou naše sociální sítě nebo streamy na našem TWITCH kanále, které vás budou provázet celý listopad.

S otevíráním trezorů můžeš začít už v pátek 3.11.2023.

Kalendář najdeš na stránce: https://kalendar.synottip.cz/

 

 

 

Tak to mě teda po… PODRŽ! Chtěl jsem říct PODRŽ!

 

Online casino SYNOT TIP – nikdo ti nenabídne víc.

 

 

V čem to spočívá? 

  • Kalendář ostrova pokladů se nachází na stránce https://kalendar.synottip.cz/
  • Každý den tě bude čekat na této stránce nový bonus.
  • Akci je možné využít pouze jednou v rámci jednoho hracího dne.
  • Pro získání volných zatočení bez podmínky je potřeba vstoupit do konkrétní hry.
  • Volná zatočení se budou odehrávat ve hrách zveřejněných v pravidlech konkrétního hracího dne. Volná zatočení uvidíš po vstoupení do hry. Pro obdržení freerounds je nutné vstoupit do hry v den akce.

 

 

 


Dodatek k pravidlům:
Akce se může zúčastnit pouze registrovaný hráč. SYNOT TIP si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu akce změnit její pravidla nebo akci ukončit i v průběhu konáni akce. Pravidla jednotlivých akcí naleznete zde.
Není-li Hráč spokojen se způsobem vyřízení reklamace, má v souladu s platnou legislativou v oblasti ochrany spotřebitele (zejména zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele v platném znění) rovněž právo na mimosoudní řešení sporu, jež se zahajuje na návrh Hráče podaného u subjektu věcně příslušného pro mimosoudní řešení spotřebitelských sporů v oblasti Smlouvy o poskytování služeb, jímž je Česká obchodní inspekce, zřízená zákonem č. 64/1986 Sb., o České obchodní inspekci, kontakty a bližší informace lze dohledat na těchto internetových stránkách: www.coi.cz

 

Používáním těchto webových stránek souhlasíte s našimi Pravidly používání Cookies