MYSTERY MARATON o 100 000Kč | 25.10. – 31.10.2023

MYSTERY kalendář  je za námi, ale tím to zdaleka nekončí! Máme pro vás ještě jedno říjnové překvapení. A to MYSTERY MARATON! O co se jedná? Jak už název napovídá, maraton je akce, pro jejíž dokončení a získání sladké odměny, je potřeba doběhnout až do cíle. V maratonu tě bude čekat 7 dnů, to znamená 7 akcí. Pro získání podílu z celkové sumy 100 000Kč, je potřeba splnit podmínky všech sedmi akcí. Pokud jeden den podmínky nesplníš, tak bohužel končíš.

O co se hraje?

Hrajeme o 100 000Kč, které si rovnoměrně rozdělí všichni uživatelé, kteří maraton dokončí. Příklad. Pokud maraton dokončí 200 hráčů, každý získá 500Kč. Odměna bude připsána na konta ve středu 1.11.2023. Přijít si tak můžeš na bonusy z jednotlivých akcí a zároveň na konci získat podíl ze 100 000Kč.

 

Termín akce

Akce trvá od 25.10. – 31.10.

 

Co musím pro výhru udělat?

V maratonu na tebe bude čekat 7 úkolů, každý den jeden. Pro získání odměny je potřeba splnit podmínky všech sedmi akcí. Pokud jeden den podmínky nesplníš, tak bohužel končíš.

 

Kde úkoly najdu?

Úkoly najdeš na stránce KALENDÁŘE, kde se objeví 7 nových políček vytvořených speciálně pro tento maraton. Nový úkol se ti tak objeví vždy až konkrétní hrací den.

 

Zvládneš se dostat až do konce? 

 

 

 

Tak to mě teda po… PODRŽ! Chtěl jsem říct PODRŽ!

 

Online casino SYNOT TIP – nikdo ti nenabídne víc.

 

 

 

 


Dodatek k pravidlům:
Akce se může zúčastnit pouze registrovaný hráč. SYNOT TIP si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu akce změnit její pravidla nebo akci ukončit i v průběhu konáni akce. Pravidla jednotlivých akcí naleznete zde.
Není-li Hráč spokojen se způsobem vyřízení reklamace, má v souladu s platnou legislativou v oblasti ochrany spotřebitele (zejména zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele v platném znění) rovněž právo na mimosoudní řešení sporu, jež se zahajuje na návrh Hráče podaného u subjektu věcně příslušného pro mimosoudní řešení spotřebitelských sporů v oblasti Smlouvy o poskytování služeb, jímž je Česká obchodní inspekce, zřízená zákonem č. 64/1986 Sb., o České obchodní inspekci, kontakty a bližší informace lze dohledat na těchto internetových stránkách: www.coi.cz

 

Používáním těchto webových stránek souhlasíte s našimi Pravidly používání Cookies