Fandíme NAŠIM na MS v hokeji! 10.5. – 26.5.2024

Mistrovství světa v ledním hokeji se po devíti letech vrací do České republiky, a fanoušci se mohou těšit na vzrušující zápasy plné akce a napětí, které se budou konat od 10. do 26. května 2024 v Praze a Ostravě.

Zahajovací ceremoniál se uskuteční již dnes večer před prvním utkáním, kde český tým vyzve Finsko, a diváci se mohou těšit nejen na zápasy, ale i na bohatý doprovodný a kulturní program ve fan zóně.

Jako ambasador turnaje vystoupí hokejová legenda Jiří Šlégr, olympijský vítěz z Nagana a vítěz Stanley Cupu, a český tým se představí v Praze ve skupině A, kde se utká s úřadujícími mistry světa z Kanady, Finskem, Švýcarskem, Dánskem, Norskem, Rakouskem a Velkou Británií.

Mistrovství světa v hokeji je nejen sportovní událostí, ale také příležitostí pro národy, aby se sešly a oslavily svou společnou vášeň pro hokej, a s přípravami, které jdou podle plánu, a s nadšením fanoušků se očekává, že turnaj bude nezapomenutelným zážitkem pro všechny zúčastněné.

S příchodem Mistrovství světa v hokeji se Česká republika stává centrem pozornosti hokejového světa a vše je připraveno k tomu, aby se z tohoto turnaje stala nezapomenutelná sportovní událost roku 2024.

 

 


 

Používáním těchto webových stránek souhlasíte s našimi Pravidly používání Cookies